Skip to main content

L’associació FEAFES Melilla va organitzar el passat 7 i 8 d’octubre la I Jornada d’Inclusió Social i Salut Mental al Campus de la facultat de ciències de l’educació i l’esport de Melilla, amb l’objectiu de visibilitzar la realitat de les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars i ajudar així a combatre l’estigma per tal d’aconseguir una societat més inclusiva.

Alineant-se amb el lema «Connecta amb la vida«, proposat per celebrar aquest any el Dia Mundial de la Salut Mental, a la Jornada es va parlar sobre la prevenció i l’abordatge integral del suïcidi, així com dels factors de vulnerabilitat i l’impacte del bullying. A més, es van presentar experiències en primera persona i d’altres programes que es desenvolupen amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental.

La nostra companya Cecília Agramunt va participar presentant el projecte Activa’t per la salut mental i proposant una dinàmica que ajudés a reflexionar als asisstents sobre les situacions d’exclusió que viuen les persones amb experiència pròpia i els seus familiars així com a generar propostes de millora en aquest sentit.

Ir al contenido