Volem agraïr la participació dels professionals i voluntaris que fan possible el programa d’empoderament en salut mental. El projecte de formacions Prospect és fa en col·laboració amb la Confederación Salud Mental España i no seria possible sense l’equip de pesones de voluntariat que fan possible totes aquestes formacions. A totes elles el nostre agraïment.

“M'agrada molt ajudar. Ajuda'm a ajudar-te!”

Arturo Beltrán

“La meva experiència des del 2016 és molt bona. M´han agradat moltes coses del Activa't, especialment del Prospect. Una de les que m´ha fet especialment feliç és l'agraïment de Salut Mental Castilla La Mancha, després d´haver col·laborat en el seu primer Prospect, que era el meu quinzè.

Carlos Giménez Camarasa

“Només som iguals quan la horitzontalitat és real. Gràcies pel teu temps.”

Jorge Daniel Castilla Morchónpacient expert

“Després de facilitar Prospects com a voluntària per tot el territori, em sento molt satisfeta perqué a cada lloc he rebut mostres de carinyo i agraïments per haver donat una mica de llum a la seva foscor.”

Marisol Gracia Lardiés

“Els Prospects ens han ajudat a compartir experiències i emocions. Hem après eines i recursos que són al nostre abast i que ens enriqueixen com a persones, i que ens són útils en el nostre dia a dia. Hem fet xarxa per lluitar contra la soledat i l’estigma, i reivindicar els nostres deures i els nostres drets com a persones integrants que formem part d’aquesta societat.”

Mercè, Lurdes i Paco

“El projecte "Prospect '' és la importància de la col·laboració en el canvi de la Salut Mental. És el que destaco de la unió entre famílies, professionals i persones afectades, però empoderades. Donem solucions si anem de la mà. Sent unió calmem a mica el costós de conviure amb el Trastorn Mental, perquè no hi hagi tant estigma i solitud.”

Miguel Ángel Pérez Salcedo