Skip to main content

L’Activa’t per la salut mental segueix avançant i ja és a punt de començar la 3a volta del circuit, que serà la darrera dins del pilotatge del projecte.

El primer circuit va començar al febrer de 2015, i a dia d’avui ja ha finalitzat totes les fases: Psicoeducatius, Programa d’apoderament Prospect i Grups d’Ajuda Mútua (GAM), tant per persones amb trastorn mental greu com per familiars (i professionals en el cas del programa Prospect)

Els participants del segon circuit, que ja van començar en alguns territoris a principis del 2017, estan acabant les sessions del Programa d’apoderament Prospect i alguns ja han començat també els Grups d’Ajuda Mútua (GAM). Al projecte Activa’t donem suport al desenvolupament dels GAM amb formacions periòdiques de persones moderadores de GAM, tant de familiars com amb experiència pròpia, a diferents localitats catalanes.

Al gener de 2018 començaran els nous i darrers grups que completaran el circuit dins del pilotatge, començant pels psicoeducatius, que es troben ara en fase de reclutament de participants. En aquest circuit de 2018 ja hi poden participar les persones que han estat en el grup control de l’estudi, donat que ja hauran fet la darrera avaluació. Es preveu acabar el circuit a finals del 2018.

Si esteu interessats en participar, contacteu amb l’Espai Situa’t de la Federació Salut Mental Catalunya enviant un missatge a l’adreça espaisituat@salutmental.org.

Ir al contenido