Skip to main content

Activa’t per la salut mental ha participat a la campanya de sensibilització impulsada per la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre i la Central de Biblioteques del territori, amb la projecció de 4 dels 8 vídeos «Veus com la teva«. Els vídeofòrums es van fer a:

  • Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (9 d’octubre)
  • Biblioteca Dr. Mn. Joan Baptista Manyà de Gandesa (16 d’ocubre)
  • Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre (13 de novembre)

Resta pendent un últim videofòrum que tindrà lloc el dia 15 de gener a es 19.00h a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta.

Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (9 d’octubre)

La participació de l’Activa’t a la campanya a les biblioteques ha estat coordinada per Cecília Agramunt, responsable de l’Espai Situa’t i referent tècnic de l’Activa’t per la salut mental a Terres de l’Ebre. Els videofòrums han comptat també amb la participació d’Adela Herrada i Marta Borge, persones amb experiència pròpia en salut mental, i Carmen Ventura, familiar; oferint el seu testimoni i la seva visió de la salut mental, tot fent encara més propera la temàtica al públic assistent.

La comissió de sensibilització de la Taula de Salut Mental de Terres de l’Ebre i les biblioteques del territori han engegat aquesta campanya per tal d’apropar la salut mental a la població a través de diverses activitats, com per exemple sessions de contacontes sobre salut mental per als més petits, o videofòrums per a adults.

Biblioteca Dr. Mn. Joan Baptista Manyà de Gandesa (16 d’ocubre)

En el cas dels videofòrums s’han escollit les càpsules audiovisuals de testimonis «Veus com la teva«, que són part del treball continuat d’un comitè d’experts del projecte Activa’t que ha col·laborat per elaborar continguts i materials que et puguin ser útils si convius amb un problema de salut mental.

Són un conjunt de 8 vídeos que mostren les vivències de persones que volen compartir la seva experiència: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes.

Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre (13 de novembre)

Ir al contenido