Skip to main content

La formació va comptar amb la participació de 9 persones, totes elles mares d’infants i adolescents amb diagnòstic dintre del espectre autista (TEA), i es va fer entre el 15 de juny i el 30 de novembre a Sant Cugat del Vallès (Casa de Cultura i Casal Torreblanca). La majoria de participants provenien de les associacions TEA Sant Cugat i Aprenem.

El curs de dinamització de Grups d’Ajuda Mútua (GAM) infantojuvenil de Sant Cugat va rebre una valoració molt positiva de les persones participants, que van destacar les eines assolides per dinamitzar GAMs però també l’aprenentatge vital i la possibilitat d’aprendre i compartir coneixements.

Activa’t per la salut mental va posar en marxa al maig del 2017 una nova formació de dinamitzadors de grups d’ajuda mútua (GAM) per a familiars d’infants i joves amb un trastorn de salut mental. La iniciativa respon a una demanda de les entitats de la Federació Salut Mental Catalunya que desenvolupen programes de salut mental infantojuvenil i que volen crear GAM específics per a les famílies, o bé, millorar el funcionament dels grups que ja coordinen.

Es tracta d’una formació per a familiars i persones que tenen cura i acompanyen infants i joves en l’àmbit de la salut mental. No està oberta per a professionals.

La formació per a dinamitzadors de GAM de familiars d’infants i joves amb problemes de salut mental és gratuïta i oberta a qualsevol associació que treballi en l’àmbit infantojuvenil interessada a promoure la creació de grups d’ajuda mútua dins la seva entitat o a millorar el funcionament dels grups que ofereixen.

 

Ir al contenido