Skip to main content

El passat 30 de juny en el marc del projecte Activa’t vam celebrar la jornada «Situant l’Espai Situa’t» a l’ Agència de Salut Pública de Catalunya, una trobada per reflexionar amb experts interdisciplinaris per tal de compartir experiències entre els diferents agents implicats en el servei Espai Situa’t, que vam engegar ara fa més de dos anys a 13 punts del territori català.

La tasca va consistir en explorar les fortaleses i les debilitats de l’Espai Situa’t fent èmfasi en les relacions amb serveis socials i de salut, amb l’objectiu d’identificar accions de millora que facilitin la consolidació d’aquest servei. A més, mebres del projecte, del Departament de Salut, de Benestar i Famílies, de la Federació Veus i de la Federació Salut Mental Catalunya van participar en les taules plenàries de presentcaió i cloenda.

A la jornada hi van assistir més de 60 professionals de l’àmbit de la salut mental, tan social com sanitari, amb diversitat territorial, de serveis i de professions. La metodologia de la trobada va girar en torn a la participació en varis grups, dividits per garantir la heterogeneïtat en la procedència, àmbit i temàtica, i va ser conduïda per un grup expert en dinamitzacions.

Actualment, l’equip directiu de l’Activa’t per la salut mental està treballant, junt amb el Pla de Salut i l’equip dinamitzador de la jornada, en l’informe de conclusions extretes i pròximes línies d’actuació, que estarà disponible abans d’acabar l’any.

Ir al contenido