Skip to main content

El proper dimarts 28 d’abril tindrà lloc a la seu de Salut Mental Sabadell la presentació del projecte Activa’t per la salut mental, en un acte que porta per títol “Sabadell s’activa per la salut mental: presentació del projecte Activa’t i l’Espai Situa’t”.

El projecte es materialitza a 12 territoris a través de 12 associacions i, a Sabadell, es duu a terme amb l’Associació Salut Mental Sabadell i la Corporació Sanitària Parc Taulí.

L’acte comptarà amb la participació del director dels sectors sanitaris Baix Llobregat Nord i Vallès Occidental del Departament de Salut, el  diputat delegat de Benestar social de la Diputació de Barcelona, la regidora de Salut de Sabadell, la presidenta de l’Associació Salut Mental Sabadell, una persona amb problemes de salut mental i un familiar, un responsable de l’Espai Situa’t de Sabadell, i el coordinador de salut mental a la Corporació Sanitària Parc Taulí.

programa

El projecte Activa’t, que comença amb un pilot, es vol estendre per tot Catalunya dins la xarxa pública d’atenció, i està impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut, en el marc del Pla integral de salut mental i addiccions.

La assistència a la presentació és gratuïta i està adreçada al sector de la Salut Mental, professionals i moviment associatiu.

Cal confirmar assistència trucant al telèfon 93 727 48 40.

Data: Dimarts 28 d’ abril.
Lloc: Associació Salut Mental Sabadell. ( C. Leonardo Da Vinci, 81. 08204)
Hora: D’ 11 a 13h.

Ir al contenido