Skip to main content

La propera formació en apoderament Prospect de Barcelona i Baix Llobregat, prevista del 6 al 20 de juliol a la ciutat de Barcelona, s’ha ajornat seguint les recomanacions del Departament de Salut per mantenir les mesures de precaució davant el període de desescalada per la Covid-19. Us comunicarem si el Prospect es farà presencialment a la tardor o es buscarà una modalitat on line.

Per a qualsevol dube o consulta sobre el Prospect de Barcelona i Baix Llobregat:  santboi@activatperlasalutmental.org – noubarris@activatperlasalutmental.org

Situació de les formacions Prospect per la Covid-19

Degut a la situació actual d’emergència per la prevenció dels contagis de la Covid19, ens veiem obligades a posposar la data d’inici de totes les formacions i trobades previstes en el marc del projecte Activa’t per la salut mental.

Així doncs endarrerim les dates fins a noves instruccions, quedant obertes les línies d’inscripció subjectes al desenvolupament dels esdeveniments les properes setmanes.

  • totes les dates són provisionals i estan supeditades a les directrius de salut pública de les autoritats
  • a totes les formacions es garantiran les condicions de participació amb seguretat i seguint les prescricipcions d’higiene i distanciament (materials de seguretat, sales amb aforaments limitats, etc…)

Formacions Prospect previstes (dades en funció de l’evolució de la situació pel coronavirus)

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.