Skip to main content

La propera formació en apoderament Prospect de Barcelona i Baix Llobregat, prevista del 6 al 20 de juliol a la ciutat de Barcelona, s’ha ajornat seguint les recomanacions del Departament de Salut per mantenir les mesures de precaució davant el període de desescalada per la Covid-19. Us comunicarem si el Prospect es farà presencialment a la tardor o es buscarà una modalitat on line.

Per a qualsevol dube o consulta sobre el Prospect de Barcelona i Baix Llobregat:  santboi@activatperlasalutmental.org – noubarris@activatperlasalutmental.org

Situació de les formacions Prospect per la Covid-19

Degut a la situació actual d’emergència per la prevenció dels contagis de la Covid19, ens veiem obligades a posposar la data d’inici de totes les formacions i trobades previstes en el marc del projecte Activa’t per la salut mental.

Així doncs endarrerim les dates fins a noves instruccions, quedant obertes les línies d’inscripció subjectes al desenvolupament dels esdeveniments les properes setmanes.

  • totes les dates són provisionals i estan supeditades a les directrius de salut pública de les autoritats
  • a totes les formacions es garantiran les condicions de participació amb seguretat i seguint les prescricipcions d’higiene i distanciament (materials de seguretat, sales amb aforaments limitats, etc…)

Formacions Prospect previstes (dades en funció de l’evolució de la situació pel coronavirus)

Ir al contenido