Skip to main content

Podeu consultar els informes d’avaluació del projecte Activa’t per la salut mental aquí:
· Informe d’Implementació
· Informe d’Efectivitat

L’equip d’avaluació de l’Activa’t va presentar el projecte i els resultats de l’avaluació en una de les sessions de simposi del congrés “Enmesh: Managing mental health system complexity”, organitzat per ENMESH – the European Network for Mental Health Service Evaluation, del 6 al 8 de juny de 2019 a Lisboa.

La presentació, d’una hora de durada, va ser realitzada per:

  • Machús San Pío, directora de l’Activa’t,
  • Gemma Marcet, tècnica del projecte
  • Jordi Sanz, Analista d’Ivalua
  • Emilio Rojo, Director del comitè de Lideratge Assistencial de l’Activa’t
  • Fran Eiroa, Vicepresident de la Fundació Veus.

Es va presentar el projecte, la metodologia emprada per avaluar-lo, els resultats obtinguts i altres implicacions que ha tingut en l’àmbit de la salut mental a Catalunya.

La presentació va ser molt ben acollida pels assistents i va generar una dinàmica molt interessant de discussió sobre els reptes en l’avaluació de programes d’aquestes característiques i com incorporar en l’avaluació dels programes el punt de vista de la primera persona.

El congrés també va oferir altres espais informals per compartir i difondre el projecte amb diversos experts del sector. Alhora, es va evidenciar que l’Activa’t està alineat amb l’aposta que s’està fent a nivell internacional pel promoure el model de recuperació, i incrementar la participació de persones en primera persona i familiars en el disseny, la implementació i l’avaluació de les intervencions.

Ir al contenido