Presentem els resultats de l’Activa’t en un congrés internacional de recerca en salut mental

By 14 junio, 2019jornades

Podeu consultar els informes d’avaluació del projecte Activa’t per la salut mental aquí:
· Informe d’Implementació
· Informe d’Efectivitat

L’equip d’avaluació de l’Activa’t va presentar el projecte i els resultats de l’avaluació en una de les sessions de simposi del congrés “Enmesh: Managing mental health system complexity”, organitzat per ENMESH – the European Network for Mental Health Service Evaluation, del 6 al 8 de juny de 2019 a Lisboa.

La presentació, d’una hora de durada, va ser realitzada per:

  • Machús San Pío, directora de l’Activa’t,
  • Gemma Marcet, tècnica del projecte
  • Jordi Sanz, Analista d’Ivalua
  • Emilio Rojo, Director del comitè de Lideratge Assistencial de l’Activa’t
  • Fran Eiroa, Vicepresident de la Fundació Veus.

Es va presentar el projecte, la metodologia emprada per avaluar-lo, els resultats obtinguts i altres implicacions que ha tingut en l’àmbit de la salut mental a Catalunya.

La presentació va ser molt ben acollida pels assistents i va generar una dinàmica molt interessant de discussió sobre els reptes en l’avaluació de programes d’aquestes característiques i com incorporar en l’avaluació dels programes el punt de vista de la primera persona.

El congrés també va oferir altres espais informals per compartir i difondre el projecte amb diversos experts del sector. Alhora, es va evidenciar que l’Activa’t està alineat amb l’aposta que s’està fent a nivell internacional pel promoure el model de recuperació, i incrementar la participació de persones en primera persona i familiars en el disseny, la implementació i l’avaluació de les intervencions.

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.