Skip to main content

L’Activa’t ha estat convidat a participar en el XIV Congrés de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiFC), que es va fer el 18 i 19 d’abril al Palau de Congressos de Tarragona. Mònica Aresté, responsable de l’Espai Situa’t Camp de Tarragona, va intervenir a la Taula 8 «Cuidant la salut integralMent» el dia 19.

A la ponència «La veu de la Salut Mental a la Comunitat: Programa Activa’t per la salut mental”, Mònica Aresté va presentar el projecte i va parlar d’aspectes com la seva implantació territorial, els serveis i programes, les formacions grupals i els serveis d’informació i assessorament.

La responsable de l’Espai Situa’t Camp de Tarragona va agraïr al Comitè Científic de l’AIFiFC la possibilitat de presentar l’Activa’t al Congrés. La taula de participació on va intervenir Mònica Aresté va posar èmfasi en el paradigma de la salut mental per la recuperació dins el Pla de Salut Mental, en la importància del treball en xarxa i en la necessitat que la infermeria comunitària vagi cap a aquest camí.

 

Ir al contenido