Skip to main content

El passat mes de novembre vàries persones que col·laboren amb l’Activa’t vam tenir l’oportunitat de participar en el programa “Mi gramo de locura” de RNE, en format tertúlia/reportatge.

Es tracta d’un projecte compartit entre Radio 5 de RNE i la Confederación Salud Mental España, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca associativa en salut mental arreu de l’estat. Durant 13 setmanes s’emetrà una falca d’uns 4 o 5 minuts en la que s’explicarà la tasca d’una associació de la xarxa de Salut Mental a Espanya.

En el nostre cas, en lloc de parlar d’una associació concreta, ens van proposar parlar de la Federació Salut Mental Catalunya, concretament del projecte “Activa’t per la salut mental”, de la mà dels seus protagonistes. En aquest sentit, hem comptat amb la participació del Lluís i l’Hernan, persones amb experiència pròpia en salut mental, en Josep Aguilar, familiar d’una persona amb problemes de salut mental, i la Wilan, la responsable dels serveis d’atenció i l’Espai situa’t a la Federació.

botoRNE

Ir al contenido