Skip to main content

En el marc del projecte Activa’t per la salut mental s’han creat uns nous materials en versió castellana, que ja estan disponibles en l’apartat de Recursos d’aquest mateix web. Agraïm a ActivaMent Catalunya Associació la traducció dels materials al castellà del Quadern i de la Guia, així com la seva col·laboració en el contingut.

El Manual i el Quadern són una eina pràctica per a afavorir una vida plena sobre la base de la construcció d’un pla personalitzat per a la recuperació i autogestió del benestar per a: afrontar el patiment psicològic, avançar en el procés de recuperació, disminuir el risc de recaigudes, preparar-se per a eventuals situacions de crisis, millorar el benestar i afavorir una vida plena. Va dirigit a persones en situació de patiment psicològic i familiars que els acompanyen, professionals de serveis de salut mental i atenció primària i moviment associatiu en salut mental.

La Guia GAM és una eina de suport per a les entitats, els moviments socials o els col·lectius que vulguin iniciar o enfortir un Grup d’Ajuda Mútua (GAM), orientat a persones amb patiment psicològic i/o diversitat mental. S’exposen conceptes, recursos i recomanacions per a constituir, moderar i fer el seguiment del funcionament d’un GAM en primera persona.

A continuació també els podeu descarregar:

A la secció de Recursos els podeu trobar en versió catalana.

Ir al contenido