Skip to main content

Granollers va acollir el 13 de novembre la trobada de persones facilitadores de les formacions en empoderament Prospect de l’Activa’t. Es tracta de la primera trobada presencial que es fa des de l’inici de la pandèmia, que va obligar a susprendre formacions i actes, o adaptar-los al format on line. En la trobada presencial de Granollers van participar 28 persones, entre les persones facilitadores (23) i les persones de l’equip tècnic de la Federació Salut Mental Catalunya i l’Activa’t.

La jornada va servir per acollir a les noves persones facilitadores que s’incorporen a l’equip Prospect de l’Activa’t. I va servir també per acomiadar a les persones que els han donat el relleu, algunes d’elles «veteranes» dels Prospects, pràcticament des del seu inici al 2015, quan l’Activa’t va començar a caminar. Des d’aquí, volem agraïr la seva dedicació a Marisa Blanco, Susana Plasencia, Josep Aguilar, Ángel Quintano, Arturo Beltrán, Fina Sáez o Machús San Pío, amb molts Prospects a les seves esquenes.

Aquest reconeixement es va fer extensiu a totes les persones voluntàries que han fet possible la seixantena de Prospects organitzats per l’Activa’t als darrers anys. Un reconeixement que va destacar l’esforç per adaptar les formacions al format online durant la pandèmia, així com el paper del voluntariat per compartir la seva expertesa i vivència en salut mental com a facilitadors i facilitadores dels Prospect.

En resum, moltes gràcies per viure i fer créixer els Prospect tots aquest anys.

Ir al contenido