Skip to main content

Activa’t per la salut mental ha mantingut les trobades de persones facilitadores de les formacions en apoderament Prospect durant el confinament, amb l’organització de 5 videoreunions als mesos d’abril, maig, juny i juliol. L’objectiu era analitzar la feina feta, posar en comú els aprenentatges i trobar així oportunitats i punts forts a potenciar en el futur.

Les cinc trobades van repasar les bones pràctiques dels Prospects realitzats, en el que el grau de satisfacció de les persones facilitadores ha estat molt satisfactori. També es van posar en valor les fortaleses del treball en equip i la importància de la comunicació entre les persones voluntàries que imparteixen les formacions.

Els dinamitzadors de Prospect van valorar la importància de la coordinació i el treball horitzontal, la participació i la complicitat per les experiències compartides. Les trobades també van servir per parlar sobre com han viscut les persones l’experiència del confinament i per planificar les properes formacions Prospect, en funció de les limitacions marcades per la desecalada del coronavirus.

Durant els mesos d’estiu i setembre, tot l’equip PROSPECT estarà treballant en l’adaptació dels materials per poder oferir PROSPECT online a la tornada.

Ir al contenido