L’Activa’t s’implementa en temps de pandèmia amb el suport de la Diputació de Tarragona

By 20 febrero, 2021activat
infografia
La Diputació de Tarragona va prorrogar el seu finançament per fer possible la transició del projecte cap a la incorporació a la cartera de serveis.

El projecte Activa’t per la salut mental va continuar al 2020 amb el procés d’implementació a la cartera de serveis de salut mental a Catalunya, després dels cinc anys de pilotatge. Aquesta transició va haver de coordinar-se l’any passat amb l’adaptació de l’Activa’t a les restriccions amb motiu de la pandèmia per la Covid-19.

En aquest sentit, l’atenció als Espais Situa’t i les diferents formacions es van adaptar al format online i a l’atenció telefònica per mantenir el suport a les persones i les activitats tant com va ser possible.

Tarragona i Terres de l’Ebre

La Diputació de Tarragona va renovar al 2020 el seu suport econòmic al projecte als territoris de Tarragona i Terres de l’Ebre. Així, es va continuar amb la implementació del circuit al territori i el serveis als punts d’atenció dels Espais Situa’t a la província.

Algunes de les dades del projecte Activa’t al 2020 van ser:

  • 119 demandes ateses als Espais Situa’t: 79 a Tarragona i 40 a Terres de l’Ebre
  • 20 participants al Prospect de Tarragona: 11 professionals, 5 familiars i 4 persones amb experiència pròpia
  • 19 participants a les dues trobades per moderar GAMs

Per acord de data 9/12/2020 DIPTA va concedir una subvenció nominativa a la Federació Salut Mental de Catalunya, per l’implementació del projecte Activa’t per la Salut Mental a la província de Tarragona, per a l’any 2020, per import de 15.000€

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.