Skip to main content

El passat 16 de novembre vam tenir l’oportunitat de participar al XX Congreso Nacional de Psiquiatría, celebrat aquest any a Barcelona del 16 al 18 de novembre, on vam presentar el projecte Activa’t en l’espai anomenat Foro de Familias.

Amb la voluntat de ser un espai de trobada entre els sectors professionals i associatius, vam oferir la visió participativa de l’Activa’t sota el títol “Activa’t per la Salut Mental: Apoderant famílies i persones amb problemes de salut mental”. A la ponència es van presentar els quatre eixos del projecte: l’Espai Situa’t (informació i orientació), la formació psicoeducativa (PROENFA, Klau Re), la promoció de l’Apoderament (Prospect) i promoció de Grups d’Ajuda Mútua en salut mental, incorporant experiències personals tant de familiars com en primera persona.

Els i les ponents van ser:

  • Emilio Rojo, Director del Comitè de Lideratge Assistencial del projecte, Director Mèdic de Benito Menni CASM, i assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de Catalunya, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
  • Cristina Conejo, Psicòloga, Responsable Espai Situa’t Nou Barris, Federació Salut Mental Catalunya.
  • Miquel Miranda, Responsable de programes de formació i apoderament, Federació Salut Mental Catalunya.
  • Beatriz Pérez, Vocal d’investigació d’ActivaMent Catalunya Associació, autora i tècnica de la investigació » Eines per a l’Autoreflexió dels Grups d’Ajuda Mútua” del projecte Activa’t per la salut mental.
  • Rosa García, Presidenta d’Activament Associació i testimoni en primera persona.
  • Josep Aguilar, membre d’AFEM Nou Barris, Associació de famílies per la salut mental, de la Federació Salut Mental Catalunya i testimoni familiar.
Ir al contenido