Skip to main content

Al 2015 el projecte Activa’t per la salut mental es presentava al CaixaForum de Barcelona. Ara, al CosmoCaixa, us proposem fer balanç dels 4 anys de recorregut i mirar més enllà del projecte pilot.

El Congrés Activa’t per la salut mental: més enllà de pilotatge vol mirar al futur i fer-ho amb totes les persones i entitats que han fet possible l’Activa’t per la salut mental, i amb aquelles que encara no ens coneixen. Us convidem a debatre amb nosaltres el futur del projecte.

Professionals, gestors, representants dels serveis i les administracions públiques, associacions de familiars i en primera persona, societats científiques, investigadors… Us hi esperem!

Preinscripcions obertes

Donada la limitació de l’aforament, obrim una fase de preinscripció al Congrés. Aquesta preinscripció no garanteix la reserva de plaça, ja que volem assegurar la diversitat de territoris, serveis i perfils.

Al mes d’octubre, comunicarem la confirmació de la plaça a les persones preinscrites i farem les inscripcions definitives.

L’assistència al Congrés és gratuïta.

Programa provisional

A través del web de l’Activa’t us anirem informant sobre els ponents participants, les sessions de treball, el programa final i la inscripció definitiva. Hi podeu consultar el programa provisional i veure les noves actualitzacions.

Programa, ponents i preinscripció al minisite del Congrés

"Activa't per la salut mental: més enllà del pilotatge" - 22 i 23 de novembre - CosmoCaixa Barcelona

Congrés Activa't 2018
Ir al contenido