Skip to main content

10×10 Càpsules d’Innovació Social és una jornada organitzada per SUMAR (Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya) amb l’objectiu de trobar respostes al repte «Com millorar la salut mental de les persones amb models de promoció, detecció i prevenció?«.

L’objectiu és donar a conèixer noves idees i nous reptes, així com noves tendències dels serveis socials. També és un punt d’intercanvi de coneixement innovador, entre les entitats del sector públic i del tercer sector, i una font d’inspiració i motivació per a les persones que composen les entitats socials de Catalunya.

Activa’t per la salut mental ha estat una de les 20 iniciatives innovadores escollides del total de 80 candidatures que es van presentar. La 8a edició de la jornada 10×10 es farà el 20 de març al CosmoCaixa de Barcelona. Teniu més informació del programa, inscripcions i edicions anteriors en aquest enllaç.

La jornada està dirigida a responsables polítics, tècnics i a tots els professionals que treballen en els serveis socials del món local i de les entitats del tercer sector.  També a estudiants universitaris de graus socials i a qualsevol persona interessada en aquest àmbit.

Més informació en aquest enllaç:

Document de disseny del repte: Com millorar la salut mental de les persones amb models de promoció, detecció i prevenció?

 

Ir al contenido