Skip to main content

En els darrers mesos, l’Activa’t s’ha presentat en diferents contextos nacionals i internacionals per tal d’augmentar la visibilitat i explicar la innovació que suposa atendre les necessitats de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, des de l’àmbit comunitari, així com mostrar el disseny experimental de l’avaluació.

15-16 abril 2016

V Jornades Tècniques Internacionals d’Atenció Integral a les Psicosis (BAETULAE)

Badalona: espai de trobada i formació de professionals, familiars i estudiants per contribuir a l’actualització i comprensió de les experiències humanes que comporta la convivència amb la malaltia i difondre formes de suport o tractar aquestes situacions, que moltes vegades aboquen a l’exclusió social i al rebuig de qui les pateix.

21 maig 2016

Fira d'entitats de Nou Barris (BCN), estand informatiu

AFEM Nou Barris (Associació de Famílies per la Salut Mental de Nou Barris) va atendre l’estand informatiu de l’Activa’t durant tot el dia, oferint jocs de memòria així com informació sobre el projecte i l’Espai Situa’t.

23-25 maig 2016

ICIC16 – 16th International Conference on Integrated Care, Barcelona

La conferència va reunir investigadors, clínics i gestors de tot el món que participen en el disseny i implementació de la salut integral i l'assistència social per compartir l'experiència i l'evidència més recent sobre la integració de la Salut Pública, Salut i Assistència Social i les noves possibilitats per a Hospitals a l’hora d’oferir assistència positiva i curativa en salut mental i física.

10 juny 2016

Tast Social Tarragona, estand informatiu

TAST Social (Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès): espai de trobada públic on les entitats de voluntariat mostressin a la ciutadania, administracions, empreses, etc. tota la feina que fem.

11 juny 2016

IV Fira d’Associacions de Salut de les Terres de Lleida

Iniciativa adreçada a la ciutadania i als professionals de l’àmbit sanitari, que ha estat organitzada per FeSalut, la federació que agrupa aquest conjunt d’entitats a les Terres de Lleida. Al llarg del dia es van realitzar diferents activitats, i l'Activa't va ser representat per l'associació del territori Salut Mental Ponent.

14-17 juny 2016

V Congrés del Tercer Sector Social

Espai de trobada, reflexió i projecció del Tercer Sector Social català per donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen. Amb el lema 'Créixer socialment', l’Activa’t va ser presentat a Àgora d'experiències en la modalitat de innovació en la intervenció social i en l’impacte dels projectes, sota el títol: “Activa't: planificació i avaluació en Salut Mental”

Ir al contenido