Skip to main content

La pàgina web de l’Activat per la salut mental estrena cara gràcies al treball continuat d’un comitè d’experts que han col·laborat per elaborar continguts i materials que et puguin ser útils si convius amb un problema de salut mental. Aquestes novetats es recullen, principalment, en els següents apartats:

Una de les principals novetats del nou web són els Vídeos i testimonis, que mostren les vivències de persones que volen compartir la seva experiència: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes. Les opinions dels testimonis no reflecteixen cap posicionament ideològic per part del comitè d’experts ni de les entitats que participen al projecte, ni proposen un model concret d’atenció a la salut mental. Són veus com la teva i expressen la diversitat i la pluralitat de perspectives del conjunt de protagonistes d’aquestes històries, totes elles reals.

Altres seccions noves o que s’han renovat són les que fan referència als Recursos en salut mental i el Glossari, que recull per àrees temàtiques i en ordre alfabètic una mostra de la terminologia que el comitè d’experts de l’Activa’t ha considerant més interessant i útil:

La pàgina web de l’Activa’t continuarà actualitzant els seus continguts per apropar la salut mental a les persones i facilitar i l’interès dels recursos i eines per entendre el trastorn mental. Volem obrir el web a la vostra participació per recollir i incorporar les vostres necessitats i aportacions. Podeu contactar amb l’Activa’t i fer les vostres aportacions en el formulari que trobareu a l’apartat de Contacte del web.

Finalment, el nou site de l’Activa’t ha reorganitzat la informació sobre el Projecte i el seu Circuit, Col·laboradors i Comité d’Experts. En l’apartat de Contacte  trobareu també la localització i forma de posar-vos en contacte amb els 13 Espais Situa’t distribuits a territori.

Ir al contenido