Skip to main content

Els 15 Espais Situa’t del projecte Activa’t per la salut mental estan ja oferint informació i orientació en salut mental. Amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 l’atenció encara no és presencial i s’ofereix de manera telefònica o per e-mail i altres vies telemàtiques.

Els Espais Situa’t s’han reorganitzat en set unitats territorials:

  • Barcelona ciutat i Barcelonès Nord
  • El Prat de Llobregat
  • Baix Llobregat, Garraf i Anoia
  • Vallès Oriental, Vallès Occidental i Bages
  • Demarcació de Tarragona
  • Demarcació de Girona
  • Demarcació Terres de Lleida

Cada unitat territorial té un Espai Situa’t de referència i cobreix diverses poblacions i zones com àmbit territorial.

Podeu consultar els telèfons i mails de contacte de cada unitat territorial i els Espais Situa’t i les seves zones d’àmbit territorial en aquest enllaç.

Ara més que mai, els Espais Situa’t més a prop

Ara més que mai volem recordar que l‘Espai Situa’t, que oferim en el marc del projecte Activa’t per la Salut Mental, segueix obert via telemàtica. Donades les circumstàncies, des de l’inici de la pandèmia ens hem reorientat i oferim escolta i atenció properes i recursos per sentir-se millor a tota la ciutadania.

L’Espai Situa’t és un servei adreçat a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, per a que tinguin un espai d’orientació, acompanyament i assessorament en aquests temps difícils, i puguin reportar dificultats en l’atenció, dificultats en la realització de gestions o situacions de vulneracions de drets.

Estàs sol a casa, t’angoixa molt la situació que s’està vivint?

Convius amb algú amb un problema de salut mental i t’està sent difícil l’acompanyament aquests dies?

Des de l’Espai Situa’t podem oferir suport, resoldre dubtes, buscar recursos, registrar mancances del sistema… Ens preocupen especialment les persones soles, amb major dificultats tecnològiques i amb major vulnerabilitat.

Ir al contenido