Skip to main content

Inscripcions gratuïtes fins omplir aforament

Inscripcions de la jornada en aquest enllaç

Després de l’èxit de la jornada «La clau dels Grups d’Ajuda Mútua (GAM)», celebrada el 27 de febrer al Centre Cívic Parc-Sandaru, Activa’t per la salut mental organitza una segona edició, per donar resposta a totes les persones que es van quedar en llista d’espera en la primera edició de la jornada, afectada també per les nevades i problemes de transport a Catalunya. La segona edició de la jornada es farà el dia 22 de març a la Casa del Mar de Barcelona (16-19h).

Els Grups d’Ajuda Mútua, coneguts col·loquialment com a GAM, s’han convertit en una eina eficaç en la millora d’un problema o dificultat des del suport mutu.

Des del projecte Activa’t per la salut mental hem treballat en la seva sistematització, n’hem fet una diagnosi i hem elaborat materials de suport que estem segurs que ajudaran a impulsar i promoure, no només els GAM de salut mental, sinó tots els GAM que treballen en qualsevol àmbit.

És per això que volem comptar amb la vostra presència per aportar i compartir experiència en l’àmbit de la salut mental.

Després de l’èxit de la jornada del 27 de febrer, fem ara una segona edició per a totes les persones i entitats que no vau poder assistir a la primera edició.

Podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç.

Si voleu saber com va anar la jornada del dia 27 mireu la notícia al web Activa’t.

Inscripcions gratuïtes fins omplir aforament

Inscripcions de la jornada en aquest enllaç

Ir al contenido