Skip to main content

El Museu de Sant Boi va acollir del 16 al 27 de gener del 2017 les sessions de la formació Prospect, que van reunir un total de 42 participants, i que va estar organitzada per l’Activa’t, l’associació Equilibri i Germanes Hospitalàries Benito Menni:

  • 17 professionals
  • 10 persones amb problemes de salut mental
  • 15 familiars

El mòdul comú del Prospect va comptar amb  6 facilitadors, a banda dels 42 participants.

Les formacions de Prospect de l’Activa’t van comptar amb la participació de 256 persones al 2016, amb formacions a Girona, Lleida, Manresa, Sabadell, Tarragona i Barcelona.

Què és un Prospect?

Activa’t per la salut mental incideix en el procés d’apoderament de la persona amb problemes de salut mental, les famílies i els professionals a través dels programes de formació Prospect, que correspon a la tercera fase del circuit i ofereix espais de comunicació entre els tres agents implicats.

Aquests programes parteixen de la idea que les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies haurien d’exercir una participació més activa en els processos de recuperació i millora de la seva qualitat de vida; participació que es considera un dret inherent a la seva condició de ciutadans.

El programa es desenvolupa en format grupal distingint grups de familiars, persones amb trastorn i professionals de la salut mental, en un bloc de formació continuada d’unes 22 hores que abasta tres mòduls respectius de formació per a cada col·lectiu, més un mòdul comú en el que hi participen els tres.

L’Activa’t a Sant Boi

Sant Boi de Llobregat és un dels territoris que participa en el projecte Activa’t per la salut mental, a través de l’Associació Equilibri i Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental, i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Boi.

Espai Situa’t Sant Boi
santboi@activatperlasalutmental.org
Can Jordana
C/Ebre, 27, 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 936 351 237

Ir al contenido