La Federació SMC ofereix un webinar sobre els GAM per cuidar el nostre benestar a partir de l’experiència de l’Activa’t

By 30 julio, 2020gam

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) col·labora amb l’Ajuntament de Barcelona en el Pla de Xoc municipal per donar resposta a l’impacte de la Covid-19 en el benestar emocional de la població oferint el webinar “Coneix els Grups d’Ajuda Mútua i cuida del teu benestar emocionalel dilluns 31 d’agost de 12 a 13h.

En aquest webinar descobrirem els beneficis del suport mutu i els seus efectes positius en la nostra salut emocional. A més, les persones assistents s’emportaran la guia per a la creació i manteniment dels GAM.

El Cabàs Emocional és l’espai web del Pla de Xoc de l’Ajuntament de Barcelona que recollirà iniciatives obertes i gratuïtes per a què la ciutadania tingui cura de la seva salut mental i emocional en temps de pandèmia, a través de recursos, activitats i eines digitals.

La Federació SMC, que ja ha incorporat a aquest Pla de Xoc les seves eines i recursos de benestar emocional (GAMs on line, informació i orientació dels Espais Situa’t, guies, vídeos i testimonis…) oferirà també aquest webinar per promoure el suport mutu a través dels Grups d’Ajuda Mútua (GAM).

L’experiència recollida amb el projecte Activa’t per la salut mental servirà per oferir eines per trobar un espai de suport continuat i crear un model de referència per a totes les persones que vulguin organitzar o participar en un GAM.

Inscripcions al webinar

A través d’aquest formulari: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_NpHHekxeTnai6X_SRUYAhA

  • Webinar “Coneix els Grups d’Ajuda Mútua i cuida del teu benestar emocional”.
  • Dilluns 31 d’agost de 12 a 13 hores.
  • Es proporcionarà enllaç a cadascú dels assistents inscrits al webinar a partir del 6 d’agost.

Panelistes/Presentadors del webinar

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.