Skip to main content

Aforament complert – Apunteu-vos a llista d’espera per:

– en el cas que s’alliberin places de les persones inscrites se us comunciarà via email.
– l’esdeveniment es repetirà durant el mes de març i les persones en llista d’espera tindreu preferència.

Apuntar-se a la llista d’espera

El pròxim dimarts 27 de febrer durem a terme la jornada “La clau dels GAM: La feina des de la moderació dels Grups d’Ajuda Mútua” amb l’objectiu de donar a conèixer la feina de les persones moderadores de Grups d’Ajuda Mútua de salut mental, en el marc del projecte Activa’t per la salut mental, així com presentar els materials i eines elaborades per millorar-ne la qualitat i facilitar la participació en qualsevol àmbit.

Des de Salut Mental Catalunya creiem que les persones moderadores o dinamitzadores de Grups d’Ajuda Mútua amb experiència pròpia són l’element motor d’aquesta eina de suport mutu, en qualsevol tipus de dificultats (salut mental, oncologia, maltractament, addiccions, dol, malalties, desnonaments…).

A través del projecte Activa’t per la salut mental estem engegant nombrosos Grups d’Ajuda Mútua de persones amb experiència pròpia en salut mental, i de familiars. Per aquest motiu, a més de realitzar periòdicament cicles formatius per dinamitzar aquests GAM, hem conclòs una recerca que ha resultat en un conjunt de documents que volem compartir amb qualsevol col·lectiu de persones que fan funcionar Grups d’Ajuda Mútua, més enllà de la salut mental, per tal de millorar-ne el funcionament:

  • Guies per la creació i manteniment dels grup d’ajuda mútua
  • Manuals per la moderació de grups d’ajuda mútua
  • Material didàctic per a la formació de moderadors
  • Eina d’autoconeixemt del GAM.

En aquesta jornada presentarem aquests documents en una taula d’experts. A més, es podran descarregar en format pdf des del web www.salutmental.org i www.activatperlasalutmental.org de manera permanent.

Informació pràctica:
Dia: dimarts 27 de febrer 2018
Horari: de 16h30 a 19h.
Lloc: Centre Cívic Parc-Sandaru (Barcelona)
Més informació: federacio@salutmental.org

Ir al contenido