Skip to main content

Un comiat amb l’equip de facilitadores de Prospect

Escrivim aquestes línies en reconeixement a la tasca realitzada pel Miquel Miranda en relació al programa d’empoderament en salut mental Prospect, del qual va ser-ne el corresponsable durant els últims anys. Ara que la seva vinculació amb el programa, a través de SMC, ha arribat a la seva fi, volem, un cop més, acomiadar-nos i agraïr-li la seva dedicació i entrega. Miquel, sempre has treballat amb una professionalitat i qualitat humana admirables. Gràcies per haver format part d’aquest projecte.

El passat 2 d’octubre tot l’equip de facilitadores Prospect vam trobar-nos virtualment per acomiadar-nos d’ell i tothom va ressaltar la valuosa aportació del Miquel al desenvolupament del Prospect a Catalunya.

El programa Prospect

El programa Prospect d’empoderament en salut mental parteix de la idea que les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies tenen el dret d’exercir una participació més activa en els processos de recuperació i millora de la seva qualitat de vida, participació que es considera un dret inherent a la seva condició de ciutadanes.  És un programa que fem en col·laboració amb la Confederación Salud Mental Espanya.

  Amb el suport de:

Ir al contenido