Skip to main content

Amb motiu de la Covid19, totes les formacions garantiran les condicions de participació amb seguretat i seguint les prescripcions d’higiene i distanciament (materials de seguretat, sales amb aforaments limitats, etc…). Mentre no es puguin fer de forma presencial, els Prospect mantindran el format on line.

Prospect Girona (3-12 maig 2021) (on line)

  • Més informació i inscripcions: girona@activatperlasalutmental.org – 605867971 – Alícia de Maya
  • Data límit per formalitzar inscripció: 15 d’abril 2021
  • Mòdul Famílies: 5, 6, 10, 11 de maig de 16:00 a 20:30h
  • Mòdul Professionals: 5, 7 i 10 de maig de 09:00 a 11:40h
  • Mòdul en 1ª persona: 3, 4, 6 i 7 de maig de 11:00 a 14:30h
  • Formació on line amb motiu de la pandèmia per la Covid-19. Necessitareu connexió a internet per participar-hi.
  • Mòdul comú: 12 de maig de 16:00 a 20:00hDia 12 de 16 a 20h.

Volem agrair la participació dels professionals i voluntaris que fan possible el programa d’apoderament en salut mental. El projecte de formacions Prospect és fa en col·laboració amb la Confederación Salud Mental España.

Podeu consultar les dates de les properes formacions Prospect en aquest enllaç.

Aprendre noves estratègies per afrontar els problemes de salut mental

El programa d’apoderament Prospect, que correspon a la tercera fase del circuit de l’Activa’t per la salut mental, ofereix espais de comunicació entre els tres agents implicats.

Aquest programa parteix de la idea que les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies tenen el dret d’exercir una participació més activa en els processos de recuperació i millora de la seva qualitat de vida; participació que es considera un dret inherent a la seva condició de ciutadans.

El programa es desenvolupa en format grupal distingint grups de familiars o persones cuidadores, persones amb trastorn mental i professionals de la salut mental, en un bloc de formació continuada d’unes 22 hores que abasta tres mòduls respectius de formació per a cada grup, més un mòdul comú en el que hi participen els tres.

Ir al contenido