Skip to main content

Durant la propera tardor, Tàrrega acollirà una formació Prospect que combinarà la presencialitat en tres dels seus mòduls i la virtualitat en el mòdul en primera persona.

Prospect en format híbrid, del 24 d’octubre al 2 de novembre de 2022

  • Mòdul 1 Famílies – presencial: 24, 25, 26 i 27 d’octubre de 16:00 a 20:00h (16h)
  • Mòdul 2 Primera persona – online: 18, 20, 25 i 27 d’octubre de 10:00 a 13:00h (12h)
  • Mòdul 3 Professionals – presencial: 24 i 28 d’octubre de 9:30 a 13:30h (8h)
  • Mòdul 4 Comú – presencial: 2 de novembre de 16:00 a 20:00h (4h).

Formació en empoderament per a persones amb problemes de salut mental

El programa d’apoderament Prospect, que s’emmarca en el projecte Activa’t per la salut mental, ofereix espais de comunicació entre els tres agents implicats.

Aquest programa parteix de la idea que les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies tenen el dret d’exercir una participació més activa en els processos de recuperació i millora de la seva qualitat de vida; participació que es considera un dret inherent a la seva condició de ciutadans.

El programa es desenvolupa en format grupal distingint grups de familiars o persones cuidadores, persones amb trastorn mental i professionals de la salut mental, en un bloc de formació continuada que abasta tres mòduls respectius de formació per a cada grup, més un mòdul comú en el que hi participen els tres.

Més informació i inscripcions

Tota la informació i inscripcions les podeu realitzar a través de:

Volem agrair la participació de les persones professionals i voluntàries que fan possible el programa d’empoderament en salut mental.

Podeu consultar les dates de les properes formacions Prospect en aquest enllaç.

Ir al contenido