Skip to main content

El Prat de Llobregat va acollir la primera formació en empoderament Prospect de l’Activa’t, impulsada des de l’Espai Situa’t del territori. Es va fer en format online entre els dies 18 i 25 d’octubre del 2021, i hi van participar 24 persones, a més de les persones facilitadores.

El participants en el primer Prospect al Prat van ser professionals referents de salut mental del Prat, familiars i persones amb experiència pròpia en salut mental, que van mostrar la seva satisfacció al final de la formació. És el primer Prospect que es va al Prat des de l’entrada en funcionament de l’Espai Situa’t al juliol del 2020.

La nova Estratègia de Salut Mental Comunitària del Prat, que s’ha començat a desplegar aquest any 2020, coincidint amb el context de la Covid, però que és fruït del treball realitzat des de 2010 pels diferents agents i professionals de l’àmbit social i de la salut. Aquesta estratègia ha estat impulsada per la Taula de Salut Mental Comunitària del Prat, integrada per més de 30 membres vinculats a serveis públics de salut, educació i joventut, a més de representants d’associacions i entitats.

Gràcies al voluntariat que fa possibles els Prospects a territori

Volem agraïr la participació dels voluntaris i voluntàries que fan possible el programa d’empoderament en salut mental gràcies a la seva implicació i el valor de la seva experiència. El programa formatiu Prospect es fa en col·laboració amb la Confederación Salud Mental España i no seria possible sense l’equip de persones voluntàries que hi posen l’ànima. A totes elles, GRÀCIES!

Coneix més sobre el voluntariat de l’Activa’t en aquest enllaç.

 

Ir al contenido