Skip to main content

Aquest curs 2020-2021 ha continuat amb les peculiaritats marcades per la pandèmia, però ens ha agafat molt més preparades. 

Gràcies a la implicació del voluntariat i les entitats del territori, hem pogut dur a terme un total de 4 formacions Prospect en les quals hi han participat més de 70 persones, i més de 20 voluntaris i voluntàries. 

Al mes de maig, es va celebrar una edició a Girona, amb el suport dels voluntaris Mercè, Paco, Esther, Jan, Germán, Susana, Ana i Mari. Hi van participar un total de 20 persones. 

A principis de juny, es va dur a terme l’edició de l’Alt Pirineu – Lleida amb l’equip de voluntariat format per Laura, Lurdes, Alba, Maria Teresa, Isabel, Daniel i Júlia. Hi van participar un total de 27persones. 

L’edició de Terres de l’Ebre – Tarragona la van desenvolupar els voluntaris Jorge, Paco, Maria, Marta, Marisa, Susana i Carmen, i es va celebrar a mitjans de juny. Hi van participar un total de 25 persones. 

A més, a finals de juny, els facilitadors voluntaris Josep, Susana, Anna, Lurdes i Mercè van participar en una darrera edició a Madrid abans de l’estiu en col·laboració amb la  Confederación Salud Mental España. 

De cara  a la tardor, ja tenim preparades dues edicions més: 

  • Al Prat: del 18 al 25 d’octubre, en modalitat online (facilitadors voluntaris: Marisol, Mari, Glòria, Laura, Jorge, Albert i Janna).
  • Berga: del 22 al 29 de novembre, en modalitat online (facilitadors voluntaris: Carlos, Dani, Charo, Lurdes, Mercè, Núria i Josep Maria). 

 Conegueu en aquest enllaç el testimoni d’algunes de les persones voluntàries que fan de facilitadores en les edicions de Prospect i que gràcies a la seva implicació i el valor de la seva experiència fan possible el programa d’empoderament en salut mental. El Prospect es fa en col·laboració amb la  Confederación Salud Mental España i no seria possible sense l’equip de persones voluntàries que hi posen l’ànima. A totes elles, GRÀCIES! 

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.