Skip to main content

En aquest temps de confinament, ara més que mai, volem posar especial atenció i donar valor a la importància del suport mutu, ja que ens pot ajudar a passar aquest dies més acompanyats.

Sabem que molts GAM s’han reconvertit en grups virtuals/online per continuar oferint aquests espais grupals i d’altres que potser tenen més dificultats en el maneig de les tecnologies i per tant de continuar trobant-se. Per això, des de l’Activa’t estem fent trobades online amb representats moderadors i donant suport per tal de continuar promovent les xarxes de suport mutu. Estem elaborant un llistat de GAMs actius durant la Covid-19 de tot Catalunya, que aviat estarà disponible. Si el teu GAM està actiu i encara no hem contactat amb ell, contacta el teu Espai Situa’t més proper.

Som conscients que potser a algunes persones que ja participàveu presencialment als GAMs o d’altres que no heu participat mai, us pot costar una mica participar als grups de manera virtuals, perquè podeu tenir dies més tristons o estar més baixets d’ànims durant aquest dies, es normal. Precisament en aquest dies es quan més ens necessitem els uns als altres, per això, us convidem i animem a participar-hi en aquest espais grupals, ja que la experiència ens diu, gràcies al feedback que estem rebent, que desprès us va molt bé tenir aquest espais de suport, escolta i ajuda, i pot resultar una oportunitat per continuar aprenent i créixer.

Més informació sobre els GAM i les properes formacions en aquest enllaç.

Ir al contenido