Skip to main content

Memòria 2017 – Activa’t per la salut mental / Annex comunicació

Com sabeu, l’Activa’t per la salut mental és un projecte pilot impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya, la Generalitat de Catalunya i VEUS, la Federació Catalana d’Entitats de Salut Mental en 1a Persona, que te una durada prevista de 4 anys. El passat 2017 ha estat el 3er any de pilotatge, i el 2018 serà el darrer, amb l’objectiu de ser inclòs, posteriorment, a la cartera de serveis públics.

La memòria recull les dades i resultats del 2017, i també un acumulatiu de dades des de l’any 2015. Les principals són:

Així mateix, al 2017 es destaca la tasca duta a terme pel Comitè d’Experts per experiència que va elaborar materials informatius per posar a l’abast de tothom en aquest web i la col·lecció de vídeos testimonials “Veus com la teva”:

Tríptic “Com aprofitar millor la consulta”

Fomentar una millor comunicació entre la persona amb problemes de salut mental, la família i professionals. (Descarregar en pdf)

Guia “Com acompanyar millor en salut mental”

Busca oferir eines i consells per comunicar-se amb una persona que està passant per un problema de salut mental, donar-li suport i acompanyar-la. (Descarregar en pdf)

“Guia de la salut mental”

Informació, recursos i eines pràctiques. Està pensada per facilitar la comunicació i la presa de decisions sobre la salut mental, tant a nivell personal, com a familiar i comunitari. (Descarregar en pdf)

Col·lecció de testimonis “Veus Com La Teva”

La col·lecció de vídeos i testimonis “Veus com la teva” mostren vivències personals positives en relació a la salut mental. Es tracta d’ajudar a plantejar quins són els reptes de futur davant d’una problemàtica de salut mental a través d’històries i vivències reals dels testimonis protagonistes implicats en el moviment de la salut mental. S’estructuren en 8 càpsules que tracten 8 eixos temàtics. Aquí trobareu els 8 testimonis.

Ir al contenido