Skip to main content

“Veus com la teva” són un conjunt de 8 vídeos que mostren les vivències de persones que volen compartir la seva experiència: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes.

Aquests vídeos són part del treball continuat d’un comitè d’experts que han col·laborat per elaborar continguts i materials que et puguin ser útils si convius amb un problema de salut mental.

Les opinions dels testimonis no reflecteixen cap posicionament ideològic per part del comitè d’experts ni de les entitats que participen al projecte, ni proposen un model concret d’atenció a la salut mental. Són veus com la teva i expressen la diversitat i la pluralitat de perspectives del conjunt de protagonistes d’aquestes històries, totes elles reals.
Els vídeos de l’Activa’t estan realitzats per Intactes, una entitat que fusiona inquietuds de professionals del cinema i de l’àmbit social, i per la Cooperativa ETCS, organització d’iniciativa social sense ànim de lucre.

A dia d’avui s’han presentat ja 4 dels 8 vídeos, i estan a punt de sortir-ne 2 més, ben aviat!

Què suposa tenir un problema de salut mental? (Activa’t 1/8) Què és la recuperació en salut mental? (Activa’t 2/8) Com acompanyar una persona en salut mental (Activa’t 3/8) Què ajuda a la recuperació en salut mental? (Activa’t 4/8)
Ir al contenido