Skip to main content

Activat Per Tothom

L’Activa’t en xifres

5782
Persones beneficiàries
5471
demandes ateses Espai Situa't
3843
participants a l'avaluació

L’Activa’t per la salut mental està en un moment decisiu. Va començar al 2015 amb un pilotatge de 4 anys i ara ja estem a punt de complir el cinquè. Amb el pilotatge hem demostrat que l’Activa’t és un projecte eficaç per la recuperació i l’apoderament de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, que funciona, que ajuda a les persones.

De fet comptem quasi 5.800 persones que ja s’han pogut beneficiar del projecte per millorant-ne la seva qualitat de vida i refermant la seva participació en la societat, ha establert les bases d’un nou model d’atenció centrat en la persona i l’entorn comunitari, i ha donat a conèixer la realitat d’un col·lectiu que, a dia d’avui, segueix patint estigma i prejudicis en tots els àmbits de la societat.

Però volem arribar a moltes persones mésL’Activa’t ha de ser extensiu a tota la ciutadania.

Dona el teu testimoni a les xarxes

[social_buttons full_width_icons=»true» facebook=»true» twitter=»true»]
#ActivatPerTothom Facebook
#ActivatPerTothom Twitter

Més testimonis

"El Prospect ha estat un aprenentatge per prosperar i sentir-me motivada. L'espai per compartir les meves preocupacions dense trovar-me diferent."

Montse Salmerónfamiliar

“A mi el relacionar-me amb persones que tenen preocupacions semblants a les meves m’ha donat esperança, seguretat i força. I m’ha ajudat a entendre millor al meu fill”.

Maria Ibarsfamiliar, GAM

"Sentir-me valorat i un lloc on podia expressar els meus sentiments tant positius com negatius".

Francisco Rubio1a persona

“Vaig aprendre moltíssim a la formació que vaig rebre. Vaig poder portar millor les situacions en que ens podem trobar i poder compartir amb altres famílies i ajudar-nos les unes a les altres en els moments que més ho necessitem”.

Carolina AlonsoFamiliar
Ir al contenido