Skip to main content

La sèrie de 8 vídeos #VeusComLaTeva forma part de l’apartat Vídeos i testimonis del projecte Activa’t per la salut mental, que mostren les vivències de persones que volen compartir la seva experiència: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes. Són veus com la teva i expressen la diversitat i la pluralitat de perspectives del conjunt de protagonistes d’aquestes històries, totes elles reals.

En aquesta càpsula diferents testimonis expliquen la seva experiència quan s’enfronten a una crisis de salut mental, com la viuen, què és el que senten, i com se’n surten.

Es tracta d’una sèrie de 8 vídeos o càpsul·les realitzats per la productora Intactes que hem agrupat sota l’etiqueta #VeusComLaTeva perquè els pogueu seguir i compartir amb facilitats a les xarxes socials i Internet.

Els podeu seguir en el Canal de Youtube de Salut Mental Catalunya, en la llista de reproducció de l’Activa’t per la salut mental.

Les opinions dels testimonis no reflecteixen cap posicionament ideològic per part del comitè d’experts ni de les entitats que participen al projecte, ni proposen un model concret d’atenció a la salut mental.

Ir al contenido