Skip to main content

Activa’t per la salut mental va realitzar els dies 6, 7 i 8 d’abril una formació per a facilitadors de Prospect, que va tenir lloc a la seu de l’associació AREP a Barcelona. La formació va ser conjunta per a persones amb problemes de salut mental, familiars i professinals, i van participar 32 persones:

  • 14 assistents en primera persona
  • 4 assistents familiars
  • 14 assistents professionals

El Prospect es basa en la horitzonatlitat, l’expertesa dels participants i l’apoderament que suposa construir conjuntament coneixements nous enfocaments en salut mental. Inclou pràctiques en dinàmiques grupals, drets, apoderament, habilitats comunicatives i socioemocionals

Prospect és un programa europeu, amb més de 10 anys de recorregut, on s’han format milers de persones en col·laboració amb Confederación Salut Mental España.

Les persones que han fet la formació de facilitadors de Prospect començaran a fer pràctiques als Prospects de l’Activa’t que comencen al maig a Santa Coloma de Gramanet i  continuaran als 12 territoris fins el novembre.

L’Activa’t ja va fer una primera formació de facilitadors de Prospect al 2017, amb la participació de 33 persones (9 familiars, 12 professionals i 12 primera persona).

Ir al contenido