Skip to main content

El programa formatiu Prospect, dirigit a persones amb experiència pròpia en salut mental, familiars i professionals, proposa un treball participatiu amb aquests tres col·lectius. L’objectiu final és que les persones amb experiència pròpia i les seves famílies es converteixin en les protagonistes del seu procés de recuperació a través de l’empoderament, la cerca de la seva pròpia qualitat de vida i l’exercici de la ciutadania de ple dret.

Els diferents mòduls que el componen són facilitats per persones voluntàries que tenen el mateix perfil que les participants. Per tant, el rol de les facilitadores és indispensable per poder dur a terme cada edició del Prospect.

Des d’aquí volem aprofitar per agraïr-los la seva dedicació i, amb aquesta darrera formació de facilitadores, celebrar que augmenta el nombre total de persones voluntàries implicades en el Prospect.

En el cas de la formació que es va fer al mes de març del 2021 les persones facilitadores en els diferents mòduls van ser:

  • 1a persona: Mercè Torrentallé, Lurdes da Costa, Francisco Rubio
  • Familiars: Marisa Blanco, Carlos Giménez, Nuria Marchal
  • Professionals: Miquel Miranda, José Luis Méndez (Salud Mental España)

La formació va comptar amb la participació de 25 persones:

  • 14 persones amb experiència pròpia
  • 7 familiars
  • 4 professionals

Voluntariat

Volem agraïr la participació dels voluntaris i voluntàries que fan possible el programa d’empoderament en salut mental gràcies a la seva implicació i el valor de la seva experiència. El programa formatiu Prospect es fa en col·laboració amb la  Confederación Salud Mental España i no seria possible sense l’equip de persones voluntàries que hi posen l’ànima. A totes elles, GRÀCIES!

Testimonis de les persones voluntàries que fan de facilitadores de Prospect en aquest enllaç.

Ir al contenido