Participem al projecte per sensibilitzar sobre salut mental a les biblioteques de Terres de l’Ebre

By 16 noviembre, 2019Sin categoría

Cecília Agramunt, responsable de l’Espai Situa’t i referent del projecte Activa’t a les Terres de l’Ebre, va participar el 23 d’octubre a la Biblioteca de Roquetes en el primer «Taller de còmic» del projecte «Biblioteques i salut mental», una iniciativa que neix de la col·laboració de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre (en concret de la comissió de sensibilització) i la Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre.

Agramunt va introduir el taller, realitzat per l’il·lustrador Jordi Alfonso, i va destacar la importància de la sensibilització en salut mental a través d’iniciatives com la de les biblioteques de les Terres de l’Ebre.

Aquesta aliança sorgeix al 2017 i des de llavors s’han portat a terme diverses accions a diferents biblioteques per tal de visibilitzar la salut mental: conta-contes, videofòrums, i ara, al 2019, s’ha proposat arribar al públic adolescent a través d’aquests tallers de còmic i salut mental. Per a això, es compta amb la participació de l’il·lustrador Jordi Alfonso i l’acompanyament de professionals de l’associació AHIDA, la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre i l’Activa’t per la salut mental.

Les sessions del taller programades son:

  • Roquetes: 23 octubre
  • Móra d’Ebre: 5 de Novembre
  • Gandesa: 12 de Novembre
  • Amposta: 19 de Novembre
  • Alcanar: 22 de Novembre
  • Tortosa: 29 de Novembre
Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.