L’Activat rep el premi Ramon de Teserach 2019 de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques

By 24 mayo, 2019Sin categoría

El programa Activa’t per la salut mental, dut a terme conjuntament per Generalitat de Catalunya, Federació Veus i Federació Salut Mental Catalunya, ha estat guardonat amb el premi Ramon de Teserach 2019 que concedeix l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, a l’actuació cívica d’entitats per a la promoció de la salut.

Aquest guardó suposa la constatació que l’àmbit mèdic valora positivament la nova manera d’abordar la salut mental que proposa l’Activa’t, donant resposta a les necessitats de les persones i de les seves famílies, i orientat a la recuperació, la capacitació i l’apoderament.

Un reconeixement que arriba en el moment en què s’està treballant per veure com podem consolidar el projecte i fer que arribi a més persones, i posa en valor la feina conjunta que hem fet entre tots: Generalitat de Catalunya, Federació Veus i Federació Salut Mental Catalunya.

Més enllà de la petita injecció de diners que suposa, el premi ens dona, de ben segur, l’energia per afrontar el futur d’aquest gran projecte de país que no podem deixar de fer realitat a tot el territori.

L’Activa’t continua!

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.