Congrés Activa’t per la salut mental: 22 i 23 de novembre de 2018 al CosmoCaixa Barcelona

By 12 marzo, 2018Sin categoría

El 15 de març del 2015 el projecte Activa’t per la salut mental es presentava al CaixaForum de Barcelona. Ha passat molt de temps i el proper mes de novembre volem fer balanç amb vosaltres i mirar més enllà dels 4 anys del projecte pilot.

El Congrés del 22 i 23 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona vol mirar al futur i fer-ho amb totes les persones i entitats que han fet possible el projecte.

Us animem a participar en els espais de debat i reflexió per compartir amb vosaltres aquests 4 anys: farem un recorregut per la feina feta, presentarem els resultats avaluats, definirem línies estratègiques i plantejarem propostes de millora i implementació del model a tot el territori.

Us donarem més detalls del programa i de les inscripcions durant les properes setmanes, però ja us podem avançar els horaris:

Congrés Activa’t per la salut mental: més enllà del pilotatge CosmoCaixa de Barcelona

  • dijous 22 de novembre: matí i tarda
  • divendres 23 de novembre: matí

Us esperem al CosmoCaixa de Barcelona!

Us anirem informant a través del nostre web i xarxes socials. Seguiu-nos amb l’etiqueta #ActivatPerLaSalutMental

Coneix el projecte Activa’t per la salut mental:

* En aquest vídeo, realitzat a l’inici del projecte, encara no queda reflectida la participació de la Federació VEUS (entitats de salut mental en 1a persona), però formen part del projecte des de l’any 2016.
Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.