«Activa’t per la salut mental» rep el premi Bones Pràctiques de Salud Mental España

By 20 noviembre, 2019Sin categoría

El projecte de la Federació Salut Mental Catalunya «Activa’t per la salut mental» ha estat distingit en la categoria d’Intervenció Familiar, en reconeixement a la feina per promoure l’apoderament de les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars per convertir-se en agents de salut actius en el seu procés de recuperació, i millorar així la seva qualitat de vida.

Salud Mental España (SME), en la segona edició dels premis a les Bones Pràctiques de les associacions de salut mental, reconeix el projecte Activa’t perqué:

  • proporciona eines per a la gestió de el problema de salut mental, mitjançant serveis d’orientació, programes de psicoeducació, programes per al desenvolupament de l’apoderament, i grups d’ajuda mútua
  • augmenta la influència i control que famílies i persones amb experiència pròpia exerceixen en les seves vides
  • millora la cohesió social
  • afavoreix l’articulació de les xarxes sanitària, social i associativa en el suport a les famílies, per assegurar l’adequació i continuïtat en l’atenció, i augmenta la seva participació a la xarxa associativa i social.

L’entrega dels premis es farà el 13 de desembre a Madrid. En l’edició del 2019 de la convocatòria de Bones Pràctiques, sota el lema «De la soletat a la societat», s’han presentat 30 projectes en les quatre categories: Empleo, Intervención familiar, Trabajo con medios de comunicación y Mujer y Salud Mental.

El jurat es va reunir el 7 de novembre a Madrid per decidir els guanyadors en una votació en la que van participar representants dels òrgans de govern de SME, del seu Comité Pro Salud Mental en Primera Persona, Red Estatal de Mujeres i equip tècnic.

Membres del jurat dels premis Bones Pràctiques de Salud Mental España.

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.